onsdag den 6. juli 2011

Jeg gør det aldrig igen!

Silas skulle jo have lidt gaver i går selvom han faktisk fik sin fødselsdagsgave for to måneder siden. For laaang tid siden havde vi fået en brugt trip trap stol af mine forældres naboer, men det var fyrretræ og den var godt slidt så der skulle gøres noget. Den endte således:


Det er langt fra perfektion, men jeg må vist sande at jeg aldrig bliver noget som bare lugter lidt af møbelsnedker... Det tog jo en evighed! Og da vi kun bor i en 3 værelses lejlighed så har vi ikke lige noget sted hvor sådan en sjover kan stå og tørre i fred for små 2-årige fingre. Derfor har kæresten og jeg måttet sove på stuegulvet i et par dage fordi soveværelset var forvandlet til maleværksted! Slut! Aldrig igen! Men drengen var meget glad for sin store blå stol ;-)

8 kommentarer:

 1. den er da blevet super flot! Sprøjtede du den, eller var det med pensel?

  SvarSlet
 2. Den er da så fin :)

  Hvis bare de kære unger vidste hvor meget energi, deres forældre får brugt på at gøre dem glade, så ville takenmmeligheden ingen ende have :)

  SvarSlet
 3. Og den er godt nok blevet flot...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 4. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 5. Den ser da vildt godt ud!! Synes faktisk godt jeg kan dufte lidt møbelsnedker herfra! :)

  SvarSlet
 6. Det er en skøn farve stolen har fået- dejligt med andet end de sortbejdsede man kan købe- og ifht om du bliver møbelsnedker/maler ja så går der under alle omstændigheder ikke længe inden stolen bliver lidt skrammet alligevel- sådan er det ihvertfald med vores to stole....

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde ord!!

  Mette Kathrine - Jeg har malet den med en højglans oliemaling.

  SvarSlet