mandag den 17. februar 2014

Lego the Movie!

Forleden var vi et smut i biografen og se den nye Lego film. Jeg var lidt spændt på om den ville tiltale en knægt på 4 år, men det var helt perfekt! (Nogle gange skulle vi dog holde i hånd, for den var også lidt uhyggelig).
Jeg tror næsten at de voksne i biografen grinte mere end børnene, ligesom også filmens morale måske særligt er henvendt til forældrene - men ingen spoilere her! Dog kan jeg afsløre at man får vildt lyst til at bygge med Lego klodser bagefter!


Vi havde en mægtig hyggelig tur. Det er altså dejligt når ens børn bliver store nok til at se film i biografen. Det er noget helt særligt og smadder hyggeligt.

I forbindelse med den nye film, er vi så heldige at have fået lov til at teste endnu en trøje fra Lego Wear. Denne gang med "Good cop / Bad cop" fra filmen:


Jeg har desværre ikke et billede af Silas i trøjen. Han er nemlig blevet en bestemt lille herre når det angår tøj og han ville bestemt ikke have den på da vi skulle i biografen! Men men men, da vi havde set filmen, så syntes han jo, at det var den sejeste trøje og nu vil han ikke have andet på!
Den er blød og lækker i kvaliteten som alt det andet fra Lego og du kan finde flere trøjer med karaktererne fra filmen lige her hos Lego Wear.

Herfra kan vi i hvert fald anbefale filmen og jeg er sikker på at vi nok skal få den set syvhundredetusinde gange når den kommer på dvd ;-)

God mandag!
Edith.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar