torsdag den 14. juli 2011

Pæoner

Pæon-udstikkere er ikke til at opdrive nogen steder. Jeg fandt et sæt på en amerikansk hjemmeside, men de kostede en hel SU. I dag var jeg så et smut forbi Specialkøbmanden i Århus (uh et kageparadis!) så købte jeg et sæt rillede runde udstikkere og inspireret af Mette måtte jeg igang med at bukke og bøje.


Så nu har jeg et fint sæt pæon udstikkere i præcis den størrelse jeg skulle bruge og endda til en mere overkommelig pris :-)

Vi hygger os i Århus hos de gamle og regnvejret betyder ikke så meget når Silas "bedstemuar" er ved at bage Søren Ryges kringle og den bedste veninde kigger forbi om lidt til kaffe og kringle ;-)

God regnvejrsdag til dig!

9 kommentarer:

 1. Smart, og så glæder jeg mig bare til at se dem færdige!!

  KH

  SvarSlet
 2. eeej jeg elsker bare pæoner og nu kan man få dem kagen..... genialt!!!

  mmm Søren Ryges kringle i regnvejr, det lyder hyggeligt!!

  SvarSlet
 3. Anne - Ja det gør jeg egentlig også. Det har taget mig en hel aften at lave en halv pæon. Tænk hvis man skulle have en timeløn for at lave en kage. Det ville blive nogle vilde priser! Forstår pludselig hvorfor konditor-kager er så dyre!

  Mette Kathrine - Ja de er så yndige! Og Søren Ryges kringle smager lækkert og jeg er ellers ikke rigtig til den slags kager. Hvis du eller andre skulle være interesserede kan opskriften findes her:
  http://www.dr.dk/DR1/Ryge/programmer/2011/0623111440.htm

  SvarSlet
 4. Edith - Det er så smart at gøre det sådan. Har godt set de amerikanske småkagedåser også gør det, hvis de skal bruge en speciel udstikker.
  Jeg tror aldrig, jeg får tålmodighed til at lave blomster på tråd - så jeg nyder, når I andre har det :-D

  Jeg skal overtrække og lave diamant cut på siden af en firkantet kage i dag. Ved sgu ikke lige, hvordan dælen jeg får det mønster til at passe :-D

  SvarSlet
 5. Godte - Jeg glæder mig til at se hvad du fremtryller i dag. Jeg kom også til at købe sådan en diamantcutter i går, men aner heller ikke hvordan man får det til at passe. Det kan være din kage skal have en bagside? ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker pæoner. Har endnu ikke prøvet at lave en, selv om det står på min ønske liste. Kunne godt tænke mig at lave en uden tråd. Det er en flot blog du har her. :)

  SvarSlet
 7. Er vild med pæoner. Har du set dem som cakejournal har lavet? Jeg ønsker mig cutteren fra "over there" i fødselsdagsgave. Glæder mig til at se din kreation :-)

  SvarSlet
 8. Det er bare SÅ smart. Og takker for tippet.

  SvarSlet
 9. Misbah - Dem jeg laver er også uden tråd. De bliver alligevel så tunge af al den fondant at tråden ikke kan holde dem. Og tak :-)

  Lone - Jo dem har jeg godt set. De er flotte. Synes bare at thecakerators fremgangsmåde er lidt nemmere.
  http://www.thecakerator.com/2010/08/gum-paste-peony-tutorial-part-1.html

  Susanne - Dejligt at du kunne bruge det.

  SvarSlet