søndag den 28. august 2011

Mmm duften...

... af nybagt brød er fantastisk!


Jeg elsker at bage. Det lyder måske nørdet, men jeg kan blive helt glad når jeg får bakset den perfekte dej sammen som føles perfekt blød, men som stadig er lidt sej. Mmm og duften! Duften af nybagt brød! Himmelsk!
Men når jeg nu bager så tit og der næsten altid er frisk brød, så er der ikke rigtig nogen i familien der gider at spise daggammelt brød, og det er for ærgeligt at smide det ud. Derfor fodrer vi tit ænder ;-) Men Hugh Fearnley-Whittingstal som laver mad i River Cottage på DR2 havde en god idé.


Det gamle brød smides i ovnen ved lav varme (ca. 125 grader) i et par timer indtil det er helt tørt og når det er kølet af så blendes det lidt og tadadada! Så har man rasp! Ja ja måske ikke noget banebrydende koncept, men jeg forsøger at køre lidt "stop madspild" og så tæller det mindste jo med.

God søndag til dig!

4 kommentarer:

  1. eller smuldr det, og steg det på panden med olivenolie og hvidløg - bland med tagliatelle, forårsløg, bacon og frisk basilikum! Uhmmm

    SvarSlet
  2. Hahaha! Du får godt nok mit rasp til at blegne til sammenligning!!
    Det må afprøves næste gang :-)

    SvarSlet
  3. " "stop madspild" og så tæller det mindste jo med. "

    Set er vi rigtigt glade for! Dejligt at bølgen spreder sig. ER hermet blevet læset af din blog.

    KH
    Selina Juul
    fra http://www.stopspildafmad.dk

    SvarSlet
  4. Ups, der skulle stå:

    "læser af din blog".

    :-)

    SvarSlet