torsdag den 10. maj 2012

Ekspres kage!

Hovsa!! Har da helt glemt at vise jer at jeg har lavet en kage! Det var da egentlig også på tide ;-)
Min fjollede lillesøster fyldte 16 år for et par uger siden og hun ønskede sig en Pokemon-kage. Jeg har haft lidt småtravlt på det sidste så min søde papmor bagte kagen, samlede den OG smurte den op! Så det eneste jeg skulle gøre var at pynte den lidt. Selve kagen blev derfor til en stor pokeball og min søsters ynglingsfigur Psyduck (en and med hovedpine... ?!?!) stod på toppen.
Det var nemt og fjollet, men hun blev glad.


Selve kagen, som min papmor havde bagt, smagte vidunderligt! Det var en red velvet opskrift med en jordbærmousse. Mmm....

Og nu vil jeg gå i køkkenet og lave lidt indledende forberedelser til en konfirmationskage, som jeg skal lave til weekenden. Hurra! Der er gang i køkkenet igen! :-)

Forresten vil jeg da lige sige velkommen til alle de nye læsere der er dukket op! Super skønt at I gider læse med! Jeg har været lidt dårlig til at få besvaret kommentarer og emails, men jeg forsøger at indhente det. Hvis du har spurgt om noget og ikke fået svar, så spørg mig endelig igen!

God dag!
Edith.

2 kommentarer:

  1. Rigtig sød kage :) dejligt at høre fra dig..

    SvarSlet
  2. Hej edith...
    Dejligt med et kage indlæg, jeg har sendt en mail vedr nogle hvide pæoner som jeg håber du vil lave til min bryllupskage den 2 juni.
    Min mail adresse er fam.gudiksen@gmail.com

    SvarSlet