søndag den 20. januar 2013

Billeder fra Sjællands Kageshow

Wow en imponerende omgang kager! Min kage var slet ikke med i toppen, men det gør mig intet for der var bare så mange smukke smukke kager og der var nogle som havde lagt virkelig mange timers arbejde i dem. Ihh al den inspiration og så var det en super hyggelig dag og jeg var så heldig at få et lift af den søde Lone, som har bloggen Kagemums. Kig forbi hendes blog og se hendes fantastiske kage som fik guld!!

Min kage fik bronze, hvilket desværre ikke er det samme som en 3. plads.  Det er mere en karakterskala. Der var eksempelvis 3 kager der fik guld og vinderen blev fundet iblandt dem. Men jeg er godt tilfreds for jeg har lært utroligt meget af det. Mit bidrag så således ud:
Den var lavet på en dummy, så jeg ikke skulle fragte en rigtig kage hele vejen til Roskilde ;-) Og fordelen ved en dummy er jo også at man kan begynde lang tid i forvejen.
I skal da også lige se billeder af nogle af de andre smukke kager!
Først kommer vinderkagen i bryllupskagekategorien og derefter lidt blandede billeder.


Det var første gang der blev afholdt Sjællands Cake Show og det gik over al forventning. Jeg synes virkelig at Tinna, som havde arrangeret det hele, klarede det fantastisk. Jeg glæder mig til at deltage næste gang og hvis du ikke nåede forbi, så synes jeg helt sikkert at du skal sætte kryds i kalenderen næste gang det løber af stablen!


5 kommentarer:

 1. Den er da mega flot, din kage!!! Det er da helt vildt.....og de andre kager er jo også sindssygt flotte! WAUW siger jeg bare!

  Er helt vild med den der vinder bryllupskage med "porten" på. Og så den med fuglene i blå - den er altså også fin!

  Lige et spørgsmål, hanlede det udelukkende om at skabe kagen, altså udseendet? Forstår ikke helt det der dummy noget....er det så slet ik en rigtig kage? Er der ingen der skal smage noget? (Klart at det er min første tanke, hø hø:-) ?
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Tak!
  Der var en husmorkage-kategori hvor kagerne også skulle smage godt ;-) Bryllupdskage-kategorien handlede kun om udseendet, så de fleste af kagerne var lavet på dummies dvs. flamingo kager! Så der var et overraskende lavt sukkerindtag på sådan en kagedag ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt li din kage. Den er anderledes bygget op og et frisk pust fra de "sædvanlige". Super flot :D

  SvarSlet
 4. Det er da helt vildt, kan de også spises? Der er godt nok mange flotte, din er meget elegant!

  SvarSlet
 5. Hej igen Edith
  og tak for snakken på vej derover og (lidt) hjem ;-)
  Håber snart at se dig igen
  Knus
  Lone

  SvarSlet