tirsdag den 2. april 2013

Fabergé Påskeæg

Så fandt jeg billeder af påskekagen! Den skulle jo gerne være lidt "påsket", men jeg havde bare sådan en lyst til at lave en pude, fordi jeg lige havde set et kageprogram hvor de gjorde det ;-) Så det blev til en kombination af de to; et guld "fabergé æg" på en fin pude.
Kagen består af en lækker citronkage, cream cheese frosting m. revet citronskal og et lag amarena kirsebær.




Det var en sjov kage at lave fordi den skulle laves i etapper. Både opsmøring og fondant skulle gøres af to omgange fordi den også er dækket af fondant på undersiden.


Jeg lurer lidt på en giveaway som nok kommer på bloggen senere i dag eller i morgen, så kig forbi igen snart! ;-)

God solskinstirsdag
Edith.

18 kommentarer:

  1. Av min arm... den er super flot :) Stort arbejde.
    Hvilken fondant bruger du - Satin Ice?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak!
      Ja denne gang brugte jeg satin Ice, men det var egentlig bare fordi min lokale kageudstyrspusher var løbet tør for Wilton. Tror jeg var forsøge mig lidt forskellige. Indtil videre er min favorit stadig Wilton, men den er lidt sej og tung at arbejde med, hvorimod Satin Ice er meget smidig og nem at ælte, men den bliver til gengæld lidt for levende nogle gange. Hvad bruger du?

      Slet
  2. Jeg har sagt det før - jeg sir det med glæde igen. Du er så møgdygtig!

    SvarSlet
  3. Jeg har også længe brugt Wiltons, men synes også den er sej at arbejde med. Nu bruger jeg fondant fra Kagebutikken i Albertslund. Den er superfin og nem at arbejde med. Den kan jeg anbefale:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Okay jamen det kan være at den skal afprøves! :-) tak!

      Slet
  4. Hvor er det bare en smuk kage :D Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at lave sådan en kage og tror godt det kunne blive aktuelt til lillepigens barnedåb - der er bare noget lidt mere tøset over sådan en pude end så meget andet ;)
    Super fint arbejde!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Agnethe.
      Og ja, man kan virkelig lave en tøset kage ud af sådan en pude! Det vil jeg mægtig gerne se!

      Slet
  5. WOW! Så fin (og sikkert også supergod)!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja den smagte dejligt når jeg nu selv skal sige det ;-)

      Slet
  6. Hvor er den vildt. Du er simpelthen for vild Edith...:-)
    Kh V

    SvarSlet
  7. WAO, virkelig flot arbejde. Hvor er den vild!!!!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.