søndag den 21. juni 2015

Super Mario Comeback

Så er der kage igen! For første gang i 2 år! (Altså jeg har da bagt i mellemtiden, men ikke den kreative slags).
Silas bliver 6 år og i dag har vi holdt den helt store Super Mario fødselsdagsfest med hans venner. Han skulle naturligvis have en kage der passede til temaet, så jeg har modelleret fondant de sidste mange aftener.


Det har været rigtig sjovt at komme igang igen, og jeg håber, at jeg kan vise flere kager frem inden der igen pludselig er gået så lang tid.

God søndag!
Edith


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. TESTIMONI AF HVORDAN HVOR FÅR HJÆLP FRA HERPES SIMPLEX VIRUS
   Dette er rigtigt, så det er alvorligt, hvem vil tro på, at urt kan helbrede herpes, jeg tror aldrig, at det vil fungere, jeg har brugt meget at få medicin fra hospitalet for at holde mig sund, det kom til et punkt, at alt jeg ventede på er døden at komme, fordi jeg var brød, en dag hørte jeg om denne store mand kaldet DR. SANII, der er godt kendt for herpes-, hiv- og kræftbehandling, besluttede jeg at kontakte ham, jeg troede ham ikke så meget, jeg ville bare give ham en prøve, han svarede på min mail og havde brug for nogle oplysninger om mig Jeg sendte dem til ham, han forberedte en urtemedicin (CURE) og sendte den via Courier Service til levering, han gav mine detaljer til Courier Office, de fortalte mig at 3-5 dage vil jeg modtage pakken og efter at have modtaget det, jeg tog medicinen som foreskrevet af ham, efter at han havde afsluttet medicinen, fortalte han mig at gå til hospitalet for en kontrol, og jeg gik overraskende efter testen, at lægen bekræftede mig herpes simplex virus negativ, jeg troede det var en vittighed , jeg gik til andet hospital og var også negativ, tak for at redde mit liv, jeg lover at jeg altid vil vidne om dine gode værker. hvis du er herpes simplex virus patient, kontakt ham og jeg er sikker på at du vil blive helbredt også kontakte ham via
   Email: perfectherbalcure@gmail.com ELLER
   Whatsapp: +2348118184266

   Slet