torsdag den 30. juni 2011

Tak til Edna De La Cruz!

I går havde jeg jeg jo forsøgt mig med en fondant rose, men det var ikke helt godt. Det var i hvert fald tydeligt at det ikke var en ægte blomst. Jeg fik en masse gode råd af nogle seje kagedamer, blandt andet gav Vibeke en henvisning til Edna De La Cruz som giver en god tutorial på youtube. Så nu kommer den nye og forbedrede 2. udgave:

De store er de nye og de to små er gårsdagens kagekiks.
Nu er jeg næsten helt tilfreds med dem og hvor er de da bare sjove og nemme at lave! (Ja ja det siger jeg efter tre styks, men måske jeg forbander dem langt væk når jeg sidder med nummer 87!)
Hvis der nu er garvede kagekoner som læser med igen i dag - hvor lang tid i forvejen vil I så mene at jeg kan lave blomsterne? Det er en kage til 100 personer som kræver mange mange blomster, så det ville være rart at komme tidligt i gang.

11 kommentarer:

 1. Wow hvor er de flotte! Den tutorial må jeg lige tjekke ud. Jeg har brugt den her før: http://sifbeth.dk/blog/?p=33

  SvarSlet
 2. Og hvorfor den ikke vil linke aner jeg ikke.

  SvarSlet
 3. De er super fine! Men det er sjovt så forskellige udtryk man er til. Selv er jeg meget mere vild med dine første forsøg ;)

  SvarSlet
 4. Lav dem i rigtig god tid og opbevar dem mørkt evt inde i et skab. Du kan sagtens lave dem en måned før eller mere. De blev rigti fine. Jeg er glad for at du kunne bruge mit forslag. Hun er en skøn dame hende Edna

  SvarSlet
 5. Wauw, hvor er de blevet super flotte. Jeg må vist lige tjekke den tutorial også.

  Og ja, jeg ville også lave dem nogle i uger i forvejen.

  Knus Line

  SvarSlet
 6. Ihh altså hvorfor bliver dine så flotte i 2. forsøg??!! Snyd - jeg frygter næsten dit 3. forsøg eller rose nr. 87... Men smukke er de:-)
  /Nanna, PynteKagen

  SvarSlet
 7. Luna- Tak jeg har lige kigget på den og det bliver da nogle super flotte roser! Dem må jeg også afprøve en af dagene.

  Julia - Ja det er da lidt pudsigt. Jeg synes bare andet forsøg ser mere livagtigt ud.

  Vibeke - Ja Edna er lidt sjov. Meget imponerende hvad hun kan lave trods meterlange negle ;-) Tror jeg vil gå igang med blomster produktionen snart så, da brylluppet er 20. august.

  Line - Mange tak! Synes også de blev meget meget bedre end første forsøg :-)

  Nanna - He he hvor er du sød :-)

  SvarSlet
 8. Det er rigtig pæne... Synes at dem fra 1. forøg også er kønne..
  Kan se at det vil være en god ide at gemme Toffifee emballage..

  SvarSlet
 9. De er super fine!!! Jeg var godt nok nødt til at fjerne lyden da jeg skulle se filmen fra youtube...hendes stemme skærer lige ind i min hjerne ;) Men skønne er blomsterne!

  SvarSlet
 10. Ednas videoer er super gode! Flot arbejde :)

  SvarSlet
 11. De er helt fantastiske!
  Glæder mig til at følge din blog :-)

  SvarSlet