lørdag den 21. maj 2011

Har I set?

Jeanette fra Lutter Idyl vandt jo min giveaway i starten af måneden og i sidste weekend fik hun samlet den til sønnens barnedåb. Jeg synes hun har samlet den helt perfekt og jeg er sååå glad for at fuglen overlevede transporten med Post Danmark. Jeg har lånt et af hendes billeder her:


Og I kan se flere billeder af den HER.
For øvrigt er det da en herlig ide med barnedåb på en kanalrundfart!

God weekend!

3 kommentarer:

 1. Ja er jeg ikke bare dygtig! tihi...jeg har sagt det før og jeg siger det igen - du er altså mesteren!
  Kan stadig ikke helt forstå det store stykke arbejde du havde lagt i, og så glad for at jeg vandt :) Og alle synes også at det var den vildeste kage!
  Og ja kanalrundfart kan varmt anbefales (men sørg for at få en af restaurant-båden som vi gjorde, så der er borde osv...:) )

  SvarSlet
 2. Hej!

  Jeg vil lige fortæller dig, at der er nogle (herunder mig selv) der er ved at planlægge at mødes med andre kagedåser i Aalborg. Jeg tænkte om du har lyst. Se på www.scandinaviancakedecorators.com under aktiviteter, IRL møder og så Nordjylland

  Vh
  Lone/kagemums

  SvarSlet
 3. Jeanette - Ja det tog også temmelig lang tid men når bare den vakte glæde så er det jo det hele værd :-)

  Lone - Det lyder da rigtig spændende!
  Kan det passe at man ikke kan se aktiviteterne uden login?
  Jeg har forsøgt at finde det på hjemmesiden men den driller mig lidt. Når jeg vil oprette en profil så får jeg at vide at min mail er en spam-adresse og at jeg skal kontakte en administrator men jeg kan ikke finde en mailadresse på en administrator...

  SvarSlet