onsdag den 11. maj 2011

Tænder+kaffe=påfugl

Ja ja jeg var også sproglig student.... Ikke desto mindre så passer ligningen herhjemme i disse dage. Min dreng er ved at få tænder og selvom det jo nok er mest synd for ham, så har jeg også lidt ondt af hans mor. Hun får nemlig ingen søvn og må fordoble det i forvejen høje daglige kaffeindtag. I det mindste har det dog betydet at jeg måtte blive hjemme de sidste par dage og jeg er derfor endelig blevet færdig med påfuglen til giveawayen. Her er hvad jeg sendte til Jeanette i dag:


Jeg kunne ikke opdrive bobleplast, så nu håber jeg bare at den alternative indpakning er nok til at få fuglen frem i god behold. 102 fjer!! Jeg sigtede efter 100 sådan på gefühl og sørme om ikke jeg ramte 102! Det er da meget godt klaret ik?
Jeg har også taget billeder undervejs, så der kommer snart en DIY på sjoveren og så skal jeg ALDRIG mere lave påfugle igen! De er søde men for pokker hvor har de dog mange fjer!

God onsdag.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin:-) Og ja, sikke et stort arbejde. Håber den når frem i god stand til den heldige vinder.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Godt du er færdig og arbejdet er intet mindre end fuldstændigt fantastisk!

  Jeg er så imponeret!

  /Laila

  SvarSlet
 3. Wow!!!
  Jeg er saftsuseme også imponeret!!!

  SvarSlet
 4. Takker! Jeg håber vi får lov til at se det endelige resultat ovre på Lytter Idyl. Den skal vist bruges til Jeanettes søns barnedåb på søndag.

  SvarSlet
 5. Fed ide & super flotte påfugle du får lavet!

  SvarSlet
 6. Uh jeg har modtaget pakken!! :) Jeg tror umiddelbart ikke at der er sket skader men har ikke pakket den helt ud endnu - det bliver imorgen hvor jeg kaster mig over den :D
  Men hold da op hvor er det dog også en super fin vejledning du har sendt med!! - respekt...:) Glæder mig helt til at samle den...skal nok lige sende billede når den er færdig..:)

  SvarSlet
 7. Anna - Tak og ja det endte vist med at være et pokkers stort arbejde ;-)

  Laila - Tak for de rosende ord!

  Sophie - Saftsuseme tak!

  Camilla - Tak. Dejligt at høre fra en anden kagenørd.

  Kagemor - Tak, synes også selv det var en lidt sjov idé som giveaway :-)

  Jeanette hvor er det godt at høre. Venter i spænding!!

  SvarSlet