fredag den 13. maj 2011

Hov!


Min fødselsdag forsvandt! Eller bloggens fødselsdag var det jo! (Skrev et indlæg i aftes som blogger har mistet/slettet). Ville ellers lige have fejret at bloggen fyldte 2 måneder i går, og at der allerede var 90 (nu 91!) skønne faste læsere og over 6000 besøg. Det er altså dejligt. Så tak for det!

Og så vil jeg gerne lige sende lidt respekt ud til de mange madbloggere som virkelig forstår at anrette en lækker tallerken! Det er jo faktisk svært. Alligevel vil jeg dog vise jer hvor heldig man er når man er blevet en del af en fillipinsk familie. Se lige hvad svigermor kom med forleden:


Mmm.. Ris med menudo, som er en slags gryderet med kartofler, bacon, peber og løg. Det lyder meget simpelt, men det er umuligt at få den samme smag frem i det, når man ikke har fillipinsk blod i årene! Dertil er der kalvekød adobo-style! Øj det er godt! Det er kalvekød som er marineret og stegt i soya, eddike, laurbærblade og andet godt. Jeg kan desværre ikke give jer opskriften for svigermor vil ikke rigtig afsløre dem!

God weekend.

3 kommentarer:

  1. det er vildt provokerende - min blog forsvandt også... øv øv

    SvarSlet
  2. Ja det er lidt ærgeligt. På blogger skriver de at de forsøger at genoprette de mistede indlæg, men det ser da ikke rigtig ud til at lykkes!

    SvarSlet